TP-LINK VIGI 3MP TURRET NTW CAMERA 4MM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TP-LINK VIGI 3MP TURRET NTW CAMERA 4MM

Definitie ultra-inalta de 3MP: camera VIGI C400 vine cu 3MP – mai mult decat suficienti pixeli pentru a capta unele dintre detaliile mai discrete. Obiectiv de 2,8/4 mm: Indiferent daca aveti nevoie de un obiectiv cu unghi larg pentru a acoperi spatiile in

sisteme supraveghere

Tranzacțiile electronice sunt 100% sigure. Folosim protocolul HTTPS
Livrăm la cerere prin orice curier rapid sau de la sediu
Verificarea coletului la primire
Definitie ultra-inalta de 3MP: camera VIGI C400 vine cu 3MP – mai mult decat suficienti pixeli pentru a capta unele dintre detaliile mai discrete. Obiectiv de 2,8/4 mm: Indiferent daca aveti nevoie de un obiectiv cu unghi larg pentru a acoperi spatiile inchise sau de un obiectiv cu un milimetru mai mare pentru distante mai lungi in spatii deschise, C400 vine cu doua versiuni diferite de lentile pentru a se potrivi mai bine nevoilor dumneavoastra de securitate. Detectare inteligenta (detectie a miscarii, intruziune in zona, traversare a liniilor, manipulare video): primiti notificari si verificati fluxurile atunci cand cineva trece o granita, intra intr-o zona pe care ati stabilit-o sau obstructioneaza camera. Smart IR: Impiedica obiectele sa fie sub randate atunci cand sunt departe sau supraexpuse cand sunt aproape de camera pe timp de noapte. WDR: Regleaza contrastul luminii pentru a minimiza efectele de umbra si pentru a reda imaginile reale. 3D DNR: Elimina pixelarea anormala pentru a oferi videoclipuri mai clare si pentru a elimina distorsiunile. Viziune pe timp de noapte: Un sistem robust de vedere pe timp de noapte asigura ca camera dumneavoastra functioneaza bine in conditii de lumina scazuta si inregistreaza ceea ce se intampla pentru inspectii viitoare. H.265+: Fara a utiliza nicio latime de banda suplimentara, camerele dvs. transmit videoclipuri comprimate clare, pentru a economisi spatiu pe disc, pentru a usura incarcarea retelei si pentru a reduce costurile de monitorizare fara a sacrifica calitatea imaginii. PoE/12V DC: Doua moduri de alimentare nu numai ca va ofera mai mult confort, dar va fac si cablarea remarcabil de usoara. Aplicatia VIGI: gestionati-va securitatea din palma cu aplicatia VIGI.
VIGI C400HP-4 3
Expeditii si retururi

Totul este foarte simplu

  • Expediem la cerere prin curier. Puteti alege un curier din cei propusi sau oricare altul.
  • Daca doriti sa returnati produsul, o puteti face cu conditia ca acesta sa se afle in aceeasi stare in care a fost cumparat, fara urme de folosire.
  • Trimiteti produsul pe adresa noastra dupa ce ne-ati notificat, cititi "Termeni si conditii".
Achizitii SICAP - Tel: 0736355553, 0736355554, 0722334700 *** E-Mail: sicap@nettrading.ro

sicap

Onoram prompt si profesionist comenzile primite prin sistemul public de licitatii SICAP. Livrari zilnice. 23 de ani experienta. Autorizati IGPR si HCSA (Hikvision). Pentru moment comenzile SICAP se vor livra numai dupa confirmarea platii.

YouTube

Vino pe YouTube!

Suntem pe YouTube, vedeti toate produsele

youtube

Importator specializat cu peste 20 ani experienta

Vindem din import propriu, produse verificate

Exonerare de raspundere

Ne cerem scuze anticipat pentru eventuale erori de continut

  • Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
  • Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
  • Paginile pot contine in cazuri izolate erori de natura informatica propagate de la furnizori sau generate local in procesul de actualizare. Acestea nu genereaza obligatii comerciale sau de alta natura. Nu se onoreza comenzi la preturi derizorii sau eronate, va rugam cititi "Termeni si conditii".